Menu Content/Inhalt
Nieuwsblad 28 juni 2010 PDF Afdrukken E-mailadres

Nieuws

Musica Sacra komt naar Herne

  • vrijdag 06 augustus 2010, 12u26
  • in Muziek, Cultuur
  • Auteur: Annelies Desmet

HERNE - Op 14 en 15 augustus vindt het jaarlijkse festival 'Musica Sacra' plaats in Bever. Voor de 7e editie start de wandeling op zondag in Herne met een speciaal en uniek concert. Het volledige programma is terug te vinden op www.musicasacra.be. Inwoners van Herne kunnen op de cultuurdienst reserveren aan de hand van de cultuurkorting.

Alles over

Jaarlijks heeft er in Bever een bijzonder en kleinschalig festival plaats. Bever is een buurgemeente van Herne en een faciliteitengemeente op de grens van drie provincies.  Het is werkelijk een buitenbeentje onder de festivals, de catering is biogecertificeerd en er wordt gebruik gemaakt van groene energie maar bovenal het is uniek. De Knack heeft het over het festival met waarschijnlijk het beste publiek ter wereld…

De zevende editie van dit festival wordt georganiseerd door Rosario, een voormalig klooster dat ecologisch gerenoveerd werd, waar vaak concerten en cd-opnames plaatsvinden en waar zelfs in 2008 Arvo Pärt persoonlijk aanwezig was op het festival. Op zondag 15 augustus wandelen we van Herne naar Bever met een verrassend concert onderweg. Dit jaar oa van de partij: Sarband, Laïs, Psallentes, Jorunn Bauweraerts and friends, Aquarius.. met concerten die om 6u30 plaatsvinden..
Alle info: www.musicasacra.be of www.rosario.be

Inwoners van Herne kunnen reserveren op de cultuurdienst: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 
Deze site wordt regelmatig bijgewerkt. Opmerkingen welkom.
Savina_by_Socrates_Nikoglou.jpg